3 tegn på at du trenger en pt.


Her er tre vanlige tegn på at du burde skaffe deg en pt.


1. Du kommer deg ikke på trening på egenhånd. Det er helt greit å ikke være motivert hele tiden. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg overhodet ikke er det. Heldigvis har jeg treningspartnere, andre trenere som hjelper meg på veien. Det er ikke vanskelig å droppe en trening med seg selv, men trening med venner, familie eller pt sitter LANGT inne for meg å skulke. Trening er ferskvare! Så hvis du har lyst til å komme i bedre form og holde deg der, er du nødt til å trene jevnlig over tid.

2. Støttemedlem på et treningssenter. Du vet de hundrelappene som bare forsvinner ut av kontoen hver mnd. mens du ikke blir noe sprekere? Hvis du er støttemedlem, så kan det å skaffe seg en pt hjelpe deg inn i gode treningsvaner og endelig gi deg mestringsfølelsen du trenger for å fortsette. Enten vi har lyst til å lære oss å spille gitar, designe en nettside eller begynne å trene, så er vi avhengig av å føle en viss form for mestring, eller se en merverdi for i det hele tatt gidde å fortsette.

3. Du er i samme form som for 5 år siden. Trener du jevnlig, men det skjer egentlig ingenting? Vel da er jeg dessverre nødt til å si deg at det er noe med dine handlinger som ikke stemmer overens med treningsmålet ditt. En kunde sa nylig dette til meg på trening da jeg spurte henne hvorfor hun trente med meg. «Jeg vil ha en profesjonell, sist jeg pusset opp huset brukte jeg rørlegger, tømrer og elektriker. Nå var det på tide å komme i bedre form. Pusse opp kroppen. Vel da var jeg nødt til å ha en pt for å gjøre det skikkelig. Jeg gidder ikke å dille rundt på trening uten å vite hva jeg holder på med»

Kroppen skal du ha med deg resten av livet. Det er absolutt verdt å investere litt i den og ta vare på seg selv.


Christoffer PT

4 visninger

KONTAKT

post@christoffer.pt
480 44 578
5052 Bergen
  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon